Om os

Vores historie

Udforsk

Gennem alle årene har vi gjort vores ypperste for at skabe den bedst tænkelige kvalitet og service på markedet - og vi er dybt taknemmelige over, at være blandt Nordens største leverandører af sundhedsfagligt personale.

Historien bag POWERDOC

Rejsen imod POWERDOC startede allerede i 2009, hvor POWERDOC blev stiftet som et søsterselskab til POWERCARE A/S.

POWERDOC blev hurtigt en succes og efterspørgslen på danske (og nordiske) speciallæger til kortere og længere vikariater spredte sig hurtigt.

Først fra Danmark til resten af Norden og sidenhen til resten af verden i form af bl.a. Australien, Dubai og De Arabiske Emirater.

 

 

Tilfredsheden med de danske speciallæger betød også, at der begyndte at være bud efter faggrupper af samme høje kvalitet; bl.a. jordemødre, sygeplejersker, og specialsygeplejesker.

Hos POWERDOC kombinerer vi kundernes behov for hjælp til at rekruttere til faste stillinger med vores kandidaters ønske om at prøve sin faglighed af i udlandet i et længerevarende vikariat eller en fast stilling.

Velkommen til POWERDOC – vi kombinerer de bedste kandidater med de rette kunder.

Vi er dedikerede omkring vores arbejde. Kvalitet, etik og moral er det væsentligste for POWERDOC. Det er derfor vi har tilbagevendende kunder og tilfredse kandidater.
Lene Dunker
Lene Dunker
Recruitment Specialist
Bliv lægevikar i udlandet

At rejse er at leve!