Nyt navn

POWERDOC
ændrer navn

POWERCARE RECRUITMENT skal rekruttere sundhedspersonale inden for alle faggrupper til faste stillinger over hele verden

Nyt navn

POWERDOC
ændrer navn

POWERCARE RECRUITMENT skal rekruttere sundhedspersonale inden for alle faggrupper til faste stillinger over hele verden

POWERCARE Recruitment - Doctors and medical staff

Igennem længere tid har vi hos POWERCARE mærket en øget efterspørgsel fra både danske og udenlandske kunder, der ønsker hjælp til at rekruttere sundhedsmedarbejdere til faste stillinger.

Samtidigt har vi fået flere henvendelser flere forskellige faggrupper, der ønsker at bo og arbejde i udlandet i perioder på 1-2 år.

Derfor har vi valgt at imødekomme efterspørgslen fra både kunder og vores mange sundhedsfaglige faggrupper ved at ændre aktivitetsstrukturen i POWERDOC.
Navneskiftet til POWERCARE Recruitment – Doctors & medical staff skal derfor ses som en naturlig forlængelse af de opgaver, vi varetager nu.

 

Nyt navn – samme ekspertiseMen selvom navnet er nyt, er opgaven med at finde sundhedspersonale til faste stillinger på ingen måde nyt område for POWERCARE, der tidligere har udført lignende opgaver.

“POWERDOC løste mange akutte opgaver til flere hospitaler i Dubai ved at levere højt specialiserede skandinaviske speciallæger. Tilfredsheden med de skandinaviske læger var så høj, at vi også endte med at levere dygtige specialtandlæger, sygeplejersker og jordemødre,” fortæller Karin Lidang, der er forretnings- og udviklingschef i POWERCARE Recruitment.

”Vi ser derfor frem til igen at tilbyde vores kunder at finde de rigtige kandidater til faste stillinger og længerevarende vikariater rundt om i verden,” slutter hun.

Alle kandidater bliver fundet igennem en grundig og transparent screeningsproces.  Blandt andet igennem interviews, personprofilering, kognitive test og referencer, så vi sikrer, at det er det perfekte match imellem kunde og kandidat.

For spørgsmål eller hvis I har behov for sundhedsfagligt personale, så kontakt Karin Lidang på +45 29 45 57 16