Vi søger 2 ledende sundhedsfaglige chefer

Ledende
sundhedsfaglig chef

Vi søger 2 ledende sundhedsfaglige chefer

Ledende
sundhedsfaglig chef

Kan du lede med en motiverende POWER og udvikle kompetente sundhedsfaglige afdelinger? Kan du se dig selv i tæt samarbejde med en ambitiøs chefgruppe, hvor du både styrker driften og bidrager til implementering af POWERCARE´s nye strategiplan? Er du visionær og kan du sætte din ledelsesmæssige og faglige værktøjskasse i spil?

POWERCARE A/S vækster og vi vil mere! Vi søger lige nu 2 ledende sundhedsfaglige chefer

Vi er blandt Nordens dygtigste inden for vikar- og rekrutteringsbranchen og har eksisteret i 21 år.
I POWERCARE fokuserer vi på udvikling i forretningen samt hos den enkelte medarbejder, fordi vi vil være de bedste i fremtiden.

Vi går ind for ’alle mand på dæk’, hvilket betyder at alle bidrager til, at vi i POWERCARE bliver en succes og derved leverer den højeste til vores kunder og vikarer.

Vi fokuserer på sundhedsfaglig kvalitet. I POWERCARE vi vil gerne være med til at påvirke sundhedssystemet i den positive retning, hvor kvalitet og faglighed er i centrum. Det gælder ligeledes for hele POWERCARE og den enkelte medarbejder.

 

Vækste gennem ledelse, optimering samt udvikling af vores sundhedsfaglige afdelinger
Du får ansvaret for flere sundhedsfaglige afdelinger, der leverer højtuddannede sundhedsfaglige vikarer til hele Norden. Medarbejderne i afdelingerne er uddannet Social- og sundhedsassistent, sygeplejerske eller jordemoder. Afdelingernes fornemmeste opgave er at skabe en tæt relation til vikarer og kunder, så POWERCARE´s høje serviceniveau sikres og udvikles i takt med strategiplanen.

Som chef går du forrest med en synlighed, hvor du har ansvaret for den daglige drift for flere afdelinger og har fokus på dialogbaseret samarbejde. Du er helhedsorienteret med en veludviklet forretningsforståelse og sikrer opnåelse af mål i dine afdelinger gennem høj performance og målbare resultater for dine medarbejdere. Derudover lægger vi vægt på følgende kvalifikationer:

  • Sundhedsfaglig baggrund som sygeplejerske, læge eller jordemoder suppleret med en overbygning inden for organisation, ledelse og økonomi på masterniveau
  • Dokumenteret ledelsesmæssig erfaring
  • Salgsorienteret inspirator og en stærk ledelsesprofil for medarbejderne således at budgetmålene opnås
  • God til at prioritere via dit gode overblik og dine analytiske evner
  • Fokuseret på den vedvarende udvikling af den sundhedsfaglige kvalitet
  • Gode kommunikationsevner til formidlingen af strategiplan, mål for medarbejdere og for afdelingen
  • Gode samarbejdsevner, et højt serviceniveau, et positivt mindset
  • Trives med en tempofyldt hverdag, og leverer resultater af høj kvalitet også i pressede situationer
  • Forstår de skandinaviske sprog på skrift og tale

 

Du kan forvente en spændende og udviklende hverdag, hvor du har muligheden for at præge retningen og skabe forandringer i dine afdelinger samt hele virksomheden.

POWERCARE tilbyder en karriere i en professionel og serviceminded organisation, i et uformelt arbejdsmiljø og med en positiv og humoristisk omgangstone. Du vil indgå i chefgruppen med reference til CEO og CFO.

Du bliver enten tilknyttet vores afdeling i Hellerup eller Århus og kan se frem til at få ansvaret for 15-20 engagerede personer. Der skal påregnes rejseaktivitet mellem POWERCARE´s kontorer.

Lønniveau
Der tilbydes løn efter kvalifikationer.

Har ovenstående fanget din interesse, så send en ansøgning til HR@powercare.dk. Skriv ”Ledende sundhedsfaglig chef” i emnefeltet. Ansøgningen skal være os i hænde senest d. 4. januar 2022.

Første samtalerunde afholdes d. 10. og 11. januar

Anden samtalerunde afholdes d. 18. og 19. januar.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Direktionssekretær, Jesper Jørgensen på jjo@powercare.dk.
Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.