Udstationerings-
koordinator

Udstationerings-
koordinator

Har du POWER til at planlægge rejser, arbejde med administrative opgaver og yde et højt serviceniveau, hvor du smiler gennem telefonen med en positiv og smittende energi. Hos POWERCARE A/S er det vores passion at give den bedste oplevelse til vores sundhedsfaglige kunder og vikarer via høj kvalitet og faglighed i hele organisationen. Vi er stolte af, hvor vi er kommet til, men rejsen stopper ikke her.

POWERCARE A/S, Århus

Vi er blandt Nordens dygtigste inden for vikar- og rekrutteringsbranchen og har eksisteret i 20 år. I POWERCARE fokuserer vi på udvikling i forretningen samt hos den enkelte medarbejder, fordi vi vil være de bedste i fremtiden.

Vi står sammen. I POWERCARE går vi ind for ’alle mand på dæk’, hvilket betyder at alle bidrager til, at vi i POWERCARE bliver en succes og derved leverer det bedste til vores kunder og vikarer – hver gang. 

Vi fokuserer på kvalitet og faglighed. I POWERCARE vi vil gerne være med til at påvirke sundhedssystemet i den positive retning, hvor kvalitet og faglighed er i centrum. Det gælder ligeledes for hele POWERCARE og den enkelte medarbejder.

 

Ansvarsområder og primære arbejdsopgaver:

Som medarbejder i rejseafdelingen vil din primære arbejdsopgave være at planlægge og bestille rejser i vores online bookingsystem primært til Norge men også til øvrige nordiske destinationer. Vi har en bred kontaktflade til vikarer, samarbejdspartnere og kolleger, som du dagligt vil være i kontakt med. Herudover vil dine øvrige arbejdsopgaver bl.a. omfatte følgende:

  • Bestilling af fly/bolig/hotel til vores vikarer
  • Udarbejde rejsebeskrivelser til vores vikarer
  • Hjælpe i vores reception efter behov
  • Øvrige administrative opgaver forbundet med udstationering af vores vikarer og aflastning af vores bookingafdelinger

 

Vi leder efter:

Vi søger en medarbejder, der kan arbejde selvstændigt, effektivt og tage ansvar for løsning af egne opgaver. Du er omhyggelig, har et godt overblik og trives med administrative opgaver. Som person er du udadvendt, og du forstår vigtigheden af altid at betjene kunder med et højt serviceniveau. Arbejdet vil i perioder være tempofyldt, og du skal derfor kunne lide, at der til tider er fart over feltet. Derudover lægger vi vægt på følgende kvalifikationer:

  • Gerne erfaring med bestilling af rejser online
  • Rutineret bruger af MS-office pakken og flair for IT er et must
  • En struktureret og detaljeorienteret tilgang og høj arbejdsdisciplin
  • Positiv, godt humør og gode samarbejdsevner

 

Vi tilbyder:

Du bliver en del af en professionel og serviceminded organisation, hvor vi vægter et uformelt arbejdsmiljø med en positiv og humoristisk omgangstone. Du vil indgå i et engageret team bestående af vores rejseafdeling og reception med i alt 10 dygtige og erfarne kolleger. Stillingen er på 37 timer/uge og arbejdstiden er i tidsrummet 8:00 – 16:00. Du vil på sigt indgå i vores vagttelefonordning, hvilket vi uddyber til ansættelsessamtalen.

 

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt – samtaler afholdes løbende.

Ansættelsesdato: Hurtigst muligt efter aftale.

Har ovenstående fanget din interesse, så send en ansøgning til HR@powercare.dk. Skriv ”Rejseafdeling” i emnefeltet.

Se videoen længere nede for at få et indblik i hverdagen i rejseafdelingen. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Driftschef for Rejse og Administration Rikke Szalay på ris@powercare.dk. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.